societat

El GOB denuncia irregularitats en el creixement urbanístic de Torre-Solí

Adverteixen que la promotora sol·licita incrementar el volum dels abocaments de la depuradora quan s'hauria de construir una planta nova


El GOB de Menorca denuncia irregularitats en el creixement de Torre-Solí, on està prevista la construcció de 400 xalets i un hotel. Adverteixen que el planejament preveu la construcció d’una nova planta depuradora abans que s’iniciï la urbanització de la zona, però que l’empresa promotora tramita que la planta existent guanyi capacitat de depuració. De fet, han sol·licitat ja l’autorització per abocar més aigua. Els ecologistes, critiquen, a més, que el que s’ha presentat és documentació de fa 15 anys, que no es correspon amb la realitat actual.

Una vegada consultada la documentació, també han detectat que el projecte preveu que l’abocament d’aigües residuals es faci sobre una zona verda de pins. Això, alerten, posa en perill l’espai, en canviar-se substancialment l’entorn.

Per tots aquests motius han presentat al·legacions. Insisteixen, a més, que el creixement urbanístic de Torre-Solí no respon al model turístic que necessita l’illa i que tan sols contribuirà al monocultiu del turisme de sol i platja.

Disculpau, els comentaris es troben tancats


més contingut relacionat

20 anys de crespells per als presos de Palma

Es recullen dijous i divendres a la Parròquia de la Verge de Monserrat i dissabte a la del Corpus Christi

Els hotels d’interior de Menorca triomfen per Setmana Santa

Els boutique hotels ocupen el 80% dels seus allotjaments, des de dijous fins dilluns que ve

Menorca commemora els inicis de la democràcia a l’illa amb el llibre ‘Els regidors menorquins de 1979’

Es tracta d'un projecte col·laboratiu en què hi han participat 9 autors que recullen imatges i la biografia de 95...

El cuinat, el plat més típic de la Setmana Santa a Eivissa

Els 'colissos' en són l'ingredient principal, tot i que enguany, la falta de pluja ha perjudicat la producció d'aquesta verdura...