política

El GOB Menorca lamenta que la decisió sobre el futur dels ponts “arriba dos anys tard”

Recorda que sense els comptes generals de l'Estat no hi ha pressupost per iniciar les obres


El GOB  Menorca comparteix la proposta del Consell de Menorca perquè siguin els tècnics de l’empresa Inypsa els que prenguin la decisió sobre si cal o no esbucar els polèmics ponts de l’Argentina i Rafal Rubí. En una entrevista a IB3 Ràdio, el seu coordinador territorial, Miquel Camps, critica, però, que ‘arriba dos anys tard’.

Confia que amb tots els informes a l’abast, la consultora elabori un nou projecte en el tram Alaior – Maó que tingui menys impacte que la rotonda a doble nivell projectada. Cal recordar que Inypsa havia descartat d’entrada una solució a nivell. Així ho constata també l’informe insular de Mobilitat i l’informe extern elaborat per Rodrigo del Pozo.

Miquel Camps, no obstant, sosté que la solució a nivell en cap cas és il·legal i que la negativa d’Inypsa és prèvia a la candidatura de la Menorca Talaiòtica i als informes paisatgístics.

Des del GOB, a més, apunten que actualment no hi ha finançament a través del conveni de carreteres. Miquel Camps recorda que si el govern central no aprova nous pressupostos i, per tant, es prorroguen les obres no es podrien iniciar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

MÉS per Mallorca abandona la sala de plens del parlament durant la interveció de VOX

Els diputats han col·locat cartells de "silenciam el feixisme"

El Parlament demana instal·lar cartells sobre el dret a utilitzar el català i el castellà a aeroports i comisaries

Es tracta d'un dels punts d'una moció, presentada pel Grup Mixt-MÉS per Menorca, que ha estat debatuda i aprovada parcialment...

Armengol es compromet a tancar aquest dijous l’acord amb l’Estat pel factor d’insularitat

La presidenta del Govern, Francina Armengol, es reunirà amb la Ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, per tancar "tant la fórmula...

El conseller Mir atribueix a la massificació de Menorca l’allau d’embarcacions mal fondejades

Fins a un 40% de les embarcacions inspeccionades aquest estiu han hagut de moure's