El golàs de Paula Tur, insuficient perquè el Sant Lluís sumi al camp del Vic Riuprimer

L'equip de Berlinghieri s'avança a la primera part, però Núria i Maillo culminen la remuntada (2-1) per a les catalanes; el conjunt de Ses Canaletes segueix penúltim

16/01/2022

El Sant Lluís ha perdut l’oportunitat de sumar a domicili i atracar-se a les places de la permanència, en la seva visita al camp del Vic Riuprimer (2-1). Les menorquines s’han avançat a la primera part mitjançant un gran gol de Paula Tur des de fora de l’àrea. Un avantatge que les jugadores de Kike Berlinghieri no han pogut mantenir.

A la segona part, Núria ha fet l’empat amb la col·laboració de la portera Marta Gayà i Maillo ha donat els tres punts al Vic Riuprimer, també amb un altre golàs des de fora de l’àrea. Amb aquest resultat, l’equip de Ses Caneletes es manté a la penúltima posició, amb vuit punts.