ciència i tecnologia

El Govern aprova el Decret de carrera investigadora

Es defineix una carrera investigadora articulada en etapes successives amb un increment de responsabilitat i remuneració entre cadascuna

El+Govern+aprova+el+Decret+de+carrera+investigadora

El Consell de Govern ha aprovat avui el Decret de carrera investigadora en el qual es regulen les condicions laborals dels investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Balears. La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha afirmat que aquest decret proporcionarà als investigadors unes condicions laborals adequades al seu mèrit i esforç, els proporcionarà una estabilitat laboral, i promourà la igualtat d’oportunitats.

Fins ara, el personal investigador contractat per l’IdISBa es trobava sotmès al règim jurídic general del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma. Amb aquest decret, el primer d’aquestes característiques que s’aprova al país, es defineix una carrera investigadora articulada en etapes successives amb un increment de responsabilitat i remuneració entre cadascuna.

D’altra banda, l’Executiu ha donat llum verda a un altre decret que augmenta al 75 per cent el descompte per als vehicles de les persones amb discapacitat i que disposin d’una targeta d’estacionament pels trajectes marítims entre illes. En el cas dels residents a Formentera, el descompte per al vehicle serà del 89 per cent.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Investigadors de les Illes col·laboren a Son Espases per progressar en la lluita contra el càncer

Les jornades de feina organitzades per l'IDISBA han posat en contacte experts en diferents camps d'estudi

5.000 nins i joves participen a ‘Ciència per a tothom’

La UIB vol fomentar vocacions científiques

Bezos presenta la nau amb què vol que l’home s’instal·li a la Lluna abans del 2024

El propietari d'Amazon i Blue Origin somia en un futur ple de colònies espacials

Augmenta l’esperança de salvar la nacra: troben dos exemplars vius a Cabrera

El mol·lusc bivalve endèmicde la Mediterrània pateix una epidèmia de mortaldat extrema que, en només tres anys, l'ha extingida pràcticament...