X

El Govern arrencarà la campanya de bons de comerços el pròxim 24 d’abril

Els establiments interessats a adherir-se al programa podran fer la sol·licitud entre aquest divendres 15 de març i fins al 9 d'abril, a través de la Cambra de Comerç de Mallorca

14/03/2024

El Govern arrencarà la campanya de bons de comerços el pròxim 24 d’abril

Imatge d'arxiu.

La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia posarà en marxa el programa d’estímul del sector comercial ‘Balears, bons de comerç’ que es durà a terme entre els dies 24 d’abril i 30 de juny. Segons ha informat en un comunicat, la campanya es dirigeix a microempreses i petites empreses comercials de les Illes o a determinades empreses de serveis. Enguany compta amb un pressupost d’1.375.000 euros i subvenciona la compra de béns en els comerços adherits a la campanya, a través d’un bo de descompte.

Els comerços interessats a adherir-se a aquest programa podran fer la sol·licitud entre el 15 de març i el 9 d’abril, a través dels mitjans que la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca, com a entitat col·laboradora, habilitada per realitzar la tramitació. Els bons de descompte que es posaran a la disposició de la ciutadania poden ser utilitzats en un o diversos establiments i en una sola compra, en la qual es podrà aplicar una deducció de 15 euros per cada 30 euros consumits.

14/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris