societat

El Govern assegura que està garantida la segona dosi de la vacuna per a les residències

Segons el darrer recompte, s'han subministrat més de 12.800 vacunes a les nostres illes


Manco dosis de vacunes la setmana que ve, però el Ministeri es fixa aquest objectiu: que el 70% de la població espanyola estigui vacunada a l’estiu.

Aquí a les Balears, segons ha traslladat la presidenta, rebrem un 33% manco de dosis de Pzifer. Però estan garantides, diu, les segones dosis a les residències.

“Estam treballant per reprogramar la vacunació. Però no hi ha dubte que tendrem les vacunes per poder donar la segona dosi a les persones majors que viuen a les residències i de centres de discapacitat, pel criteri d’haver guardat les vacunes”, explica la presidenta Francina Armengol.

Segons el darrer recompte, s’han subministrat més de 12.800 vacunes a les nostres illes. A més, des del Ministeri, han traslladat que de cara al 25 de gener ja es tornaran a rebre el 100% de les dosis.

Mentrestant, algunes comunitats autònomes demanen el confinament domiciliari per fer front en aquesta tercera onada del coronavirus. El Ministeri assegura que amb els instruments previstos en l’estat d’alarma és suficient per doblegar la corba. Sí que ha obert la porta, però, a negociar el toc de queda.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Aglomeracions a la Platja de Torà, Paguera

Desenes de persones estaven consumint begudes i menjar d'un local de la zona al passeig i a l'arena

Premis Ramon Llull 2021: un homenatge a la societat balear

Sa Llotja de Palma ha acollit avui l'acte institucional de les Illes Balears, que enguany s'ha convertit en un homenatge a bona part de la societat pel seu compromís i...

Incendi devora s’Albufera a Sa Pobla

En un primer moment s'ha activat el nivell 1 per la proximitat a un habitatge amb persones a l'interior i cavalls

Lluc, saturat de visitants

Les zones d'acampada, les àrees de pícnic, la fira artesanal, o la mateixa hostatgeria de Lluc estaven a vessar