política

El Govern assegura que no pot aturar l’oferta de passatgers a la ruta Alcúdia – Ciutadella per Sant Joan

Més per Menorca acusa l'Executiu de causar massificació a les festes de Ciutadella


El Govern de les Illes no pot regular justificadament les línies que operen en règim de lliure prestació a la ruta entre Alcúdia i Ciutadella, i que està previst que entre els dies 20 i 24 de juny duguin fins a Menorca 22.000 passatgers. Defensa que el decret que desenvolupa la llei de transport marítim, actualment en fase d’informació pública, regula de manera satisfactòria les condicions mínimes de transport en línia. El conseller de Mobilitat, Josep Marí, ha respost d’aquesta manera al Parlament la iniciativa del Grup Mixt que demanava comptes al Govern per no haver fixat abans del 31 de març les condicions de continuïtat, regularitat, freqüència, preu i capacitat de la ruta.

Des del Grup Parlamentari Mixt no estan d’acord amb els mínims, que estableixen una expedició d’anada i una altra de tornada, i acusen el Govern de causar la massificació per les festes de Sant Joan. Mantenen que el Govern té eines per regular el preu del transport.

Segons dades del Govern, aquest estiu les escales diàries entre Alcúdia i Ciutadella superaran en un 32% les de 2019 i en un 8,5% les de 2021. Es preveuen entre 8 i 12 connexions diàries, una xifra que suposaria un nou rècord en la història de la línia.

D’altra banda, el Parlament ha votat en contra de la petició del PP d’incloure en els pressupostos de la Comunitat una partida finalista de 150.000 euros per cobrir les despeses de Sant Joan.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Més de mil persones es manifesten a Palma i Eivissa contra la llei de drets dels animals

S'han cridat algunes consignes com "prohibir no és protegir" i reclamen "respectar les nostres tradicions"

Ciutadans aposta per les calesses elèctriques i el benestar animal

El partit taronja fa una proposta de llei de benestar animal per l'Ajuntament de Palma

Francina Armengol fa 7 anys al front del Govern

"No hi ha orgull més gran que servir al teu poble ni major honor que presidir la teva terra"

L’Ajuntament de Calvià aprova inicialment la revisió del PGOU

La normativa ha rebut el suport dels regidors de l'equip de Govern i Ciutadans; mentre que el PP i Vox hi han votat en contra