X

El Govern no renuncia a derogar la reforma laboral del PP

Els populars demanen la dimissió de Cladera per "irregularitats gravíssimes" en les oposicions

27/06/2018

El Govern no renuncia a derogar la reforma laboral del PP

El Partit Popular qualifica d’irregularitats gravíssimes els errors detectats a les proves d’informàtica de les oposicions al cos d’auxiliar administratiu i demanen la dimissió de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques. Catalina Cladera ha demanat disculpes per l’anul·lació de l’examen que ara s’haurà de repetir.

El Parlament ha obert avui dimecres la porta perquè Formentera tengui un senador propi. La Cambra ha aprovat per unanimitat una proposició de llei perquè es reformi la Constitució espanyola. L’objectiu és que Eivissa i Formentera disposin de circumscripcions separades i la pitiüsa menor deixi de ser l’única illa sense representació.

Avui dimecres, també al Parlament, Juli Dalmau ha pres possessió com a diputat en substitució de la secretària d’Estat de Turisme, Bel Oliver. Dalmau fins ara era assessor de la Conselleria d’Hisenda i Administracions públiques.

Esquerra Unida també ha registrat una iniciativa a favor de la República. Demana que cap representat polític no participi de l’agenda estival de la casa del Rei.

27/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris