món

El Govern balear ressalta els lligams sentimentals amb el turisme britànic

Arranca la World Travel Market de Londres amb el rerefons del Brèxit i la fallida de Thomas Cook

El+Govern+balear+ressalta+els+lligams+sentimentals+amb+el+turisme+brit%C3%A0nic

Arranca la World Travel Market de Londres amb el rerefons del Brèxit i la fallida de Thomas Cook. Dins aquest clima d’incertesa, el Govern balear ha acudit a la fira turística amb una campanya promocional que ressalta els lligams sentimentals amb el turisme britànic. Una de les visites que ha rebut l’estand de les illes, en aquesta primera jornada, ha estat la de la ministra de Turisme en funcions, Reyes Maroto.

L’arribada de turistes internacionals a la nostra comunitat ha minvat en 48.000 visitants durant els primers 9 mesos d’enguany però, la seva despesa ha augmentat segons dades de l’INE. Al setembre, els turistes estrangers varen davallar un 1,2 per cent en comparació amb el mateix mes de l’any passat. En l’acumulat del 2019, baixen un 0,4 per cent.

A la world travel market de Londres, on l’objectiu prinicpal es fidelitzar el mercat britànic, el govern ha destacat el bon comprotament dels britànics que han representat el 30 per cent de les arribades malgrat el brexit i Thomas Cook.

La despesa en general també augmenta. Un 0,3 per cent durant el setembre i un 1,6 de gener al setembre d’enguany. En concret, cada turista ha gastat de mitjana 163 euros diaris i això és un 8 per cent més.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Di Maio abandona el lideratge del Cinc Estrelles i crida a refundar-lo

La renúncia no afectarà la coalició de govern, que mantenen amb el Partit Demòcrata i altres forces de centre-esquerra

Primera manifestació de l’any contra el govern de Colòmbia

Al manco 6 persones han resultat ferides

El senat aprova les regles del judici polític a Trump

Els republicans han rebutjat totes les esmenes presentades pels demòcrates