X

El govern espanyol destina 15 milions d’euros a l’Atenció Primària balear

Es tracta de doblers que s'invertiran en la millora d'infraestructures i equipaments dels centres de salut de l'Arxipèlag

23/05/2023

El govern espanyol destina 15 milions d’euros a l’Atenció Primària balear

Redacció

El Consell de Ministres ha aprovat una inversió de 15 milions d’euros per a l’Atenció Primària de les Illes Balears. Es tracta de doblers que es destinaran a la millora d’infraestructures i equipaments dels centres de salut de l’Arxipèlag. A més, també s’ha aprovat un milió d’euros més per a reforçar l’atenció a la salut mental.

El ministre de Sanitat, José Miñones, ha explicat que a tot Espanya seran invertits 580 milions d’euros, que serviran per “modernitzar i millorar 13.000 centres de salut i consultoris”. Quant a la salut mental, en total es repartiran entre les comunitats autònomes 38,5 milions d’euros.

Paritat

El Consell de Ministres també ha aprovat la llei de paritat, que obligarà les empreses de més de 250 empleats a comptar amb un 40% de dones en els seus òrgans de decisió. Aquesta paritat també s’aplicarà als òrgans constitucionals de l’Estat, a les candidatures electorals i als mateixos membres de l’Executiu.

23/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris