X

El Govern convoca Vueling per donar explicacions sobre les cancel·lacions

L'aerolínia ha estat declarada la companyia de baix cost menys puntual del món al juliol

23/08/2018

El Govern convoca Vueling per donar explicacions sobre les cancel·lacions

La Direcció General d’Aeroports, la Direcció General de Consum i el Consell de Menorca es reuniran amb directius de Vueling la setmana que ve a Menorca perquè la companyia plantegi quines mesures prendrà per posar fi a les nombroses cancel·lacions i retards d’aquest estiu.

Vueling ha estat declarada la companyia de baix cost més impuntual del món al juliol per la consultora nord-americana Flightstats. Només el 58% dels seus vols han complit l’horari. Una altra companyia espanyola i del mateix grup, Iberia Express, ha estat la més puntual del planeta amb un 87%.

D’altra banda, l’Agència Estatal de Seguretat Aèria ha iniciat una campanya per lluitar contra els comportaments incívics dels passatgers.

Engatar-se, provocar escàndols a bord, o no obeir la tripulació pot posar en perill la seguretat del vol. I a més, pot comportar multes de fins a 5.000 euros. És el missatge d’aquest vídeo que l’agència pública AESA difón en castellà i en anglès.

L’ha posat a disposició de les companyies aèries i de governs europeus, amb especial incidència en el Regne Unit, que és de lluny el país amb major nombre de passatgers sancionats per aquests comportaments.

Diversos vols que connectaven les Balears amb les illes britàniques han patit problemes per aquest tipus d’incidents en els darrers anys. El juny passat, un vol DublínPalma de Ryanair va ser desviat a França pel caos provocat pels passatgers ebris. El Govern està tramitant nombroses reclamacions d’usuaris afectats per aquests incidents.

23/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT