X

El Govern demana celeritat a l’executiu central en l’aplicació del 75% de descompte

El Partit Popular qualifica de robatori aquest anunci

27/06/2018

El Govern demana celeritat a l’executiu central en l’aplicació del 75%25 de descompte

El descompte del 75% per viatjar a la península no s’aplicarà el mes que ve. Els balears hauran d’esperar almanco mig any més per poder gaudir d’aquesta rebaixa. El motiu, segons ha explicat el govern central, es deu a un defecte de forma en la tramitació dels pressuposts generals.

En conèixer-se la notícia, Balears i Canàries han sol·licitat una reunió d’urgència amb el ministre de Foment, José Luis Ábalos, qui els ha citat per a la setmana que ve a Madrid. Exigeixen celeritat en l’aplicació del 75% per viatjar a la península, que de moment es posposa almanco sis mesos.

Els partits de l’acord pel canvi volen solucions immediates. Que es posin en marxa els mecanismes necessaris per no dilatar l’aplicació d’aquesta bonificació.

L’oposició demana explicacions a Pedro Sánchez. El Partit Popular qualifica de robatori aquest anunci.

Segons ha explicat Ábalos al Congrés el motiu està en com es va redactar l’esmena que permetia el descompte del 75% en els pressuposts d’enguany.

Una situació que asseguren des del Govern de les Illes que s’hauria pogut evitar seguint, simplement, l’exemple del descompte del 75% entre illes de l’any passat.

27/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris