X

El Govern demana cercar “una sortida” al conflicte polític entre l’Estat i Catalunya “fins a l’últim segon”

La portaveu Pilar Costa: "No està en joc qui cedeix més o menys", sinó "l'estabilitat i seguretat de milions de ciutadans de Catalunya"

27/10/2017

El Govern demana cercar “una sortida” al conflicte polític entre l’Estat i Catalunya “fins a l’últim segon”

El Consell de Govern d'aquest divendres. / GOIB

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha instat als governs espanyol i català a cercar “fins a l’últim segon” almenys “una sortida” a la “situació límit” generada pel conflicte polític entre l’Estat i Cataluya. “S’ha d’intentar qualsevol via de solució fins a l’últim minut o fins a l’últim segon”, ha incidit Costa, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, per la qual la tensió aconseguida requereix “generositat” per evitar un dany irreparable a “milions de catalans”.

“No està en joc qui cedeix més o menys”, sinó “l’estabilitat i seguretat de milions de ciutadans de Catalunya”, ha recalcat la portaveu del Govern, que des de fa setmanes ve reiterant crides a la negociació entre la Generalitat i el govern espanyol.

Costa ha emfatitzat que, “independentment de la part jurídica” del conflicte, “l’important és la via política”, que requereix de diàleg, “condició imprescindible” que no se n’ha donat. “S’ha d’intentar fins al final, (…) és el que s’espera dels líders polítics”, ha sostingut la portaveu.

27/10/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris