societat

El Govern demana responsabilitat a organitzadors musicals i assistents per evitar imatges com les de la plaça de Toros de Palma

La consellera de Salut assegura que "la situació de les Illes és bona, però pot empitjorar moltíssim en qüestió d'una setmana"

El+Govern+demana+responsabilitat+a+organitzadors+musicals+i+assistents+per+evitar+imatges+com+les+de+la+pla%C3%A7a+de+Toros+de+Palma

Després de les imatges difoses per xarxes socials del festival de Música, que es va celebrar aquest dimarts vespre a la plaça de Toros de Palma, i en el qual s’incompliren les normes sanitàries, el Govern fa una crida a la responsabilitat dels organitzadors d’esdeveniments i dels mateixos assistents, i alerten que si no es compleixen les normes, la situació sanitària es pot descontrolar i les restriccions s’hauran de tornar a endurir.

“Sabem que la situació de les Illes és bona, però també sabem que pot empitjorar moltíssim en qüestió d’una setmana”, ha explicat la consellera de Salut, Patricia Gómez.

Tot i el rebombori, molts veïnats expliquen que no sentiren gens de renou. I és que cap a les 10 del vespre els Agents de la Patrulla Verda de la Policia Local de Palma i inspectors de la Conselleria de Turisme varen irrompre en el recinte i clausuraren l’acte.

Els organitzadors tenien autorització per part del Govern i de l’ajuntament de Palma. Els assistents havien de seure en els espais habilitats, respectar la distància de seguretat i dur la mascareta en tot moment i en cap cas no estava permès ballar ni estar drets. Però totes aquestes condicions s’incompliren.

“Es va parlar amb els organitzadors de l’esdeveniment per intentar evitar aquest incompliment per part dels assistents, i a la vista que era complicat que es poguessin respectar aquestes normes, la Policia Local va ordenar la dissolució del concert”, ha explicat el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo.

Anit passada, s’aixecaren actes als organitzadors del festival, però també a alguns dels assistents per incomplir la normativa COVID.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Conflicte entre els taxis i altres vehicles a l’aeroport de Son Sant Joan

Dissabte durant uns 20 minuts hi va haver una aturada en la recollida de passatgers

Formentera, plena de turistes

Les previsions per al mes d'agost també són positives

9 nedadors fan la volta a Cabrera per aconseguir fons per a la reserva marina

Durant 7 hores han recorregut els 22 quilòmetres del litoral

Palma acull la darrera semifinal d’street dance

Els millors ballarins lluiten per aconseguir una plaça a la Final Nacional que es disputarà a València el 7 d'agost