ECONOMIA

El Govern destinarà 1 milió d’euros a la campanya d’estímul al petit i mitjà comerç de les illes

Funcionarà amb bons de descompte de 10 euros que els clients podran gastar als comerços adherits a la campanya


Estimulació comercial per al petit i mitjà comerç. Aquest és el principal objectiu de la campanya ‘Compra al petit comerç i trauràs un 10‘, impulsada pel Govern. Les patronals i els comerciants feia mesos que demanaven una iniciativa com aquesta.

El Govern destinarà 1 milió d’euros a la campanya d’estímul al petit i mitjà comerç de les illes. Funcionarà amb bons de descompte de 10 euros que els clients podran gastar als comerços adherits a la campanya, sempre que facin compres superiors a 30 euros. A partir del primer d’octubre, totes les persones majors d’edat empadronades a les illes podran sol·licitar un màxim de 4 bons per bescanviar al petit i mitjà comerç. El funcionament és senzill. Els clients hauran de demostrar que tenen dret al descompte amb el seu DNI. Amb el número d’identitat els establiments podran verificar si es compleixen els requisits i que tenguin bons disponibles.

A partir del divendres 13 d’agost i fins al 12 de setembre els comerços interessats es poden donar d’alta al web bonusillesbalears.com i els clients podran sol·licitar els seus bons de descompte a partir del primer d’octubre. La campanya s’allargarà fins al 31 de desembre o fins que s’hagi exhaurit el pressupost.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |