SOCIETAT

El Govern es planteja crear centres d’atenció primària exclusivament pediàtrics

La consellera Patricia Gómez ha assegurat que el seu departament duu a terme diversos projectes per millorar el servei pediàtric de les Balears


Des d’avui i fins dissabte, Palma s’ha convertit en el punt de trobada de metges pediatres d’arreu d’Espanya. Analitzaran entre d’altres temes, com afrontar l’obesitat infantil, les addiccions a les xarxes i els problemes de salut mental agreujats durant la pandèmia.

1.400 pediatres són a Palma per aprofitar els tallers i conferències planificats en el seixanta-vuitè congrés de l’Associació Espanyola de Pediatria. 600 més ho faran per via telemàtica. En total seran 157 hores de docència presencial. Un exemple l’hem trobat ahir capvespre amb aquest taller per adquirir competències des del punt de vista de les noves tecnologies a implementar en Atenció Primària. És l’anomenada ecografia clínica.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha assegurat durant l’acte inaugural del Congrés, que el seu departament duu a terme diversos projectes per millorar el servei pediàtric de les Balears. Gómez ha remarcat que el Govern es planteja crear centres d’atenció primària exclusivament pediàtrics.

Alguns dels temes que es tractaran en aquest congrés són les vacunes, l’ortopèdia infantil i el transport urgent d’infants, entre d’altres.


 més info L’obesitat infantil, la salut mental i les addiccions, els reptes dels pediatres després de la pandèmia

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |