economia

El Govern estatal posa en marxa un pla d’ajudes al sector automobilístic

Les ajudes serán de fins a 4.500 euros per a la compra de turismes per part de particulars i autònoms


El pla aprovat pel Govern per a la compra de vehicles de totes les tecnologies preveu ajudes que oscil·len entre 400 i 4.000 euros per a la compra de turismes per part de particulars i autònoms en funció de les etiqueta ambiental de la Direcció General de Trànsit (DGT) (Zero, Eco o C) i la seva classificació ambiental (A i B).

Aquestes quanties s’incrementaran en 500 euros en el cas que el destinatari sigui una persona física amb una renda inferior a 1.500 euros o amb mobilitat reduïda, o si el vehicle té més de 20 anys.

Segons recull la memòria del pla, en el cas de particulars i autònoms, les ajudes de quantia més elevades, 4.000 euros, seran per a vehicles amb etiqueta “Zero” (elèctrics), mentre que per a la resta (híbrids o combustió) es preveuen ajudes de 1.000 euros (Eco-A), 800 euros (C-A), 600 euros (ECO-B) i 400 euros (C-B).

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

El sector turístic mira amb il·lusió la pròxima temporada

Són conscients, però, que la temporada dependrà de l'evolució de la situació sanitària arreu dels països. En aquests moments, les...

Mallorca tindrà tots els hotels oberts a partir de l’abril

És la previsió que fa la FEHM a una fira FITUR on els empresaris promocionen les seves millores mediambientals. Segons...

Un problema informàtic fa que triguin a abonar fins a dos mesos les fiances dels lloguers

L'Ibavi diu que el problema està resolt mentre l'associació d'APIs diu que cal agilitzar aquest tràmit