societat

El Govern estudia allargar els acords per oferir PCR gratuïtes per viatjar

Els convenis signats per l'Executiu autonòmic amb diversos laboratoris privats ha acabat aquest dissabte


El Govern estudia allargar els convenis amb laboratoris privats de la Península per oferir proves PCR gratuïtes als residents a Balears que han de viatjar a les Illes. L’acord signat pel Govern amb aquestes empreses ha acabat aquest dissabte.

El que sí que es mantenen de moment són les proves d’antígens als aeroports i ports de l’arxipèlag. Fins al passat dia 6, se n’han fet 24.421, de les quals, 57 han estat positives. Mallorca és l’illa on més tests s’han fet als ports i aeroports, uns 15.000, amb 39 positius; seguit d’Eivissa amb 5.500 i 13 positius. A Menorca tan sols 5 resultats han estat positius de les 3.000 proves realitzades.


Finalitza el contracte amb el laboratoris per realitzar PCR gratuïtes als residents de Balears

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

“A diferència del que passa aquí, on has de demanar ser atès en català, el Canadà ofereix ser atès en francès o anglès, abans de demanar-ho”

El sociolingüista Isidor Marí explica el principi d'oferta activa de les llengües oficials en contraposició al de disponibilitat passiva, que...

Tancats a Austràlia des que va esclatar el coronavirus: “Fa tres anys que no veig la meva família i no podem anar a cap banda”

La situació creada pel coronavirus ha deixat moltes persones aïllades a l'altre costat del món. Un any i mig després...

Els taxistes eivissencs creuen que no cal allargar el permís als temporals

Asseguren que tot i les limitacions nocturnes la temporada ha anat prou bé

Així és el supercongelador on es guarden les vacunes contra la Covid

Les dosis expiraven a l'octubre, però el Ministeri de Sanitat i els fabricants han esbrinat que es poden allargar tres...