societat

Balears estudia l’ús d’un certificat covid per entrar a bars i restaurants

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, assegura que ja s'està fent feina en una regulació estatal perquè el Govern balear pugui crear aquesta normativa


La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha defensat l’obligatorietat del certificat Covid per entrar a bars i restaurants perquè, segons ha afirmat, suposarà un plus de seguretat. Una exigència que ja s’ha implantat en altres països del nostre entorn. De fet, Gómez ha explicat que el Govern és conscient que, per aconseguir-ho, serà necessària una regulació estatal, en la que ja s’està fent feina.

Per la seva banda, el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, jutge en excedència, creu que, si l’Executiu presenta unes al·legacions sòlides, es podria aconseguir l’aval jurídic que emparàs aquesta obligatorietat.

De moment, els tribunals superiors de justícia de diferents comunitats ja han rebutjat aquesta mesura, i contra la que també hi estan les patronals de la restauració en considerar que les dates d’implantació serien precipitades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. PURA SAMPER MAS 25/08/2021

    Tot i està vacunat, em sembla que el fet de demanr-te les credencials per entrar a un bar, restaurant, cinema, teatre…és absolutament aberrant. Es fomenta un estat policial i de control i és un atac als drets fonamentals de la ciutadania.Per altra banda aquest carnet no té consistència, si tenim en compta que la vacunació no et guareix d’infectar-te ni d’infectar.

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern llança una campanya destinada a prevenir l’explotació sexual d’adolescents

La campanya dirigida per la Conselleria d’Afers Socials i Esports i l’IBDONA s'adreça a adolescents amb el lema “Per a...

La torrentada a Ferreries provoca pèrdues de desenes d’hectàrees de terra fèrtil i de sembrat

Les finques afectades demanen una neteja més regular dels torrents per minimitzar els impactes d'aquest fenomen

Cort premia 14 usuaris del transport públic per la seva fidelitat

El guanyador absolut ha utilitzat el servei de l'EMT un total de 2.772 vegades en tan sols un any

El Consell de Mallorca promou 57 accions perquè el català sigui a tots els àmbits de la societat

Les propostes s'inclouen a Molt a favor, un llibre escrit per set lingüistes compromesos amb la llengua catalana