societat

El Govern i les autonomies acorden l’aprovat general a totes les etapes educatives

També hi ha acord per obrir els col·legis el juliol per fer classes voluntàries de reforç, pagant addicionalment els docents


El Govern i les autonomies acorden l’aprovat general per a tots els alumnes a totes les etapes educatives, el Batxillerat inclòs, considerant la repetició de curs una mesura molt excepcional que haurà de ser sòlidament argumentada i anar acompanyada d’un pla precís de recuperació. També hi ha acord per obrir els col·legis el juliol per fer classes voluntàries de reforç pagant addicionalment els docents.

El Govern balear dona suport a aquesta mesura del Ministeri ja que “la consideració de la repetició com una mesura excepcional i justificada ja forma part del funcionament del sistema educatiu de les Illes i, en el moment excepcional que s’està vivint degut a la COVID-19, es considera totalment imprescindible que encara sigui molt més excepcional”. De fet, el conseller d’Educació, Martí March, ha participat avui a la reunió de la Conferència Sectorial d’Educació amb el Ministeri d’Educació i Formació Professional.

La ministra d’Educació, Isabel Celaá, compareixerà aquesta tarda en roda de premsa a Moncloa a partir de les 18.30 hores per explicar els detalls de l’acord. Celaá ha mantingut durant el matí una reunió per videoconferència amb els consellers d’Educació de les comunitats autònomes. La ministra compareixerà al costat del secretari d’estat d’Educació, Alejandro Tiana, i per la secretària general de Formació Professional, Clara Sanz.

Demà Educació presentarà les instruccions corresponents a l’avaluació final del curs 2019/20.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. ANONIM 15/04/2020

    Desde el meu punt se vista s’hauria de donar l’aprovat a tots els alumnes se 2n se batxillerat, ja que es injust jutjar-ls per la nota dels 2 primera trimeatres, ja que així no han tengut l’oportunitat de recuperar, si tots aprovessin tots tendrien l’oportunitat d’anar a la selectivitat i per tant examinarse de tots els continguts, ara si, aquell q no les superi es veura obligat a repetir l’any academic, pens que això és el més JUST!

  2. Àgueda 15/04/2020

    Aprovat general a tots els alumnes de 2n de batxillerat?!Jo hi tenc la meva fiila que s’ha estat esforçant durant els dos primers trimestres i ho continua fent, perquè dóna importància a l’educació. No és just tampoc per aquests alumnes que els que s’han gratat la panxa ara ho aprovin tan fàcilment. Quan un cerca aprofitar-se d’una situació així…

Cercador |


més contingut relacionat

La mascareta serà obligatòria a Balears a partir del cap de setmana

Fins ara només s'havia de dur quan no es podia respectar la distància de seguretat

La propietària d’una casa des Castell talla el llum a 8 famílies per fer-les fora

Els inquilins, que diuen estan al corrent de pagament, demanen empara a les administracions

Cap resident dels geriàtrics contagiat a les Illes en aquests moments

Hi ha hagut un total de 348 ancians contagiats, 89 dels quals han mort

L’OMS reconeix que el coronavirus es podria transmetre per l’aire

L'OMS rectifica després que més de 200 experts de 32 països d'arreu del món han alertat que el contagi per...