X

El Govern i l’oposició es responsabilitzen mútuament del cas Koldo una setmana més al Parlament

Els socialistes volen que la presidenta Prohens també comparegui a la comissió d'investigació i ella no aclareix la seva postura

12/03/2024

El Govern i l’oposició es responsabilitzen mútuament del cas Koldo una setmana més al Parlament

Una setmana més, la sessió plenària d’aquest dimarts ha estat d’altes revolucions i moltes acusacions. La bancada del Govern i la dels socialistes es reponsabilitzen mútuament del cas Koldo. “La millor defensa és sempre un bon atac”, ha dit el portaveu adjunt del socialistes, Marc Pons. La consellera de salut, Manuela García, no ha tardat a contestar: “Qui no va moure ni un dit ara ens demana explicacions i s’amaga darrere els funcionaris”.

Els socialistes comprometen el seu suport a la comissió d’investigació al fet que també hi comparegui Marga Prohens, però la presidenta no s’ha pronunciat al respecte. “S’amagarà?”, li ha preguntat a la presidenta el portaveu dels socialistes, Iago Negueruela. “A qui protegeix?”, li ha entimat la presidenta. Qui no ho descarta, però, són els seus socis d’investidura de Vox.

L’aixecament de la moratòria turística i la sentència de Muleta II també s’han colat al ple. “Pagam indemnitzacions milionàries però estam orgullosos d’haver protegit aquests espais”, ha dit el portaveu del grup Parlamentari de Més per Mallorca, Lluís Apesteguia. “Del que estarien orgullosos els ciutadans és que els responsables les pagassin de la seva butxaca”, li ha retret la presidenta.

I no només les paraules han estat esbroncades. Un gest de la socialista Mercedes Garrido que no han captat les càmeres han fet elevar el to i el grup parlamentari popular ha registrat una queixa al Parlament.

D’altra banda, Salut ha anunciat la creació de 20 places per dotar la Direcció General de Salut Mental.

12/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris