política

El Govern injecta 400.000 euros per remodelar i ampliar el passeig marítim de Magaluf

És un projecte que es financarà amb els ajuts estatals per pal·liar els efectes de la insolvència del grup turístic Thomas Cook

El+Govern+injecta+400.000+euros+per+remodelar+i+ampliar+el+passeig+mar%C3%ADtim+de+Magaluf

L’Ajuntament de Calvià continua pendent de l’autorització de Costes per ampliar el Passeig Marítim de Magaluf, i de moment començarà amb la remodelació dels carrers del Contraalmirall Pou i del Contraalmirall Ferragut.

Tots dos carrers es reformaran per oferir més espai als vianants. S’hi canviarà la il·luminació, el clavegueram i el paviment.

Així el consistori calvianer inicia un projecte ambiciós que els durà a reformar tot el passeig Marítim de Magaluf, que costarà uns 11 milions d’euros.

En espera de l’autorització de costes, iniciaran les obres als trams interiors. D’aquesta manera, els 400.000 euros que corresponen a Calvià per la fallida de Tomas Cook serviran per remodelar el carrer del Contraalmirall Pou i el carrer del Contraalmirall Ferragut.

En total, Balears ha rebut 8 milions d’euros de l’estat per pal·liar els efectes de la insolvència del grup empresarial Thomas Cook.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El BOE publica el projecte d’habitatge públic a Ca n’Escandell

Per desenvolupar el projecte s'hauran d'acollir al Decret Llei de mesures urgents del Govern,  perquè el PGOU de Vila encara...

El PP recull un miler de firmes per demanar a l’Ajuntament que torni a recuperar la fórmula Maó-Mahón

Es torna a obrir el debat històric sobre el topònim del municipi, canviat aquest mes de febrer

El Congrés reprèn aquest dimarts la supressió de l’aforament dels polítics illencs, pendent des de 2018

La seva tramitació es va veure frenada per la doble dissolució de les Corts Generals a l'any següent

L’Oficina Anticorrupció demana a Salut la llista de càrrecs públics que s’han vacunat

Segons la presidenta del Govern, Francina Armengol, l'advocacia de la comunitat va rebutjar la primera sol·licitud de l'Oficina. Mentrestant, l'oposició...