menorca

El Govern justifica l’enduriment de les restriccions a Menorca per l’empitjorament de la situació sanitària

Les noves restriccions limiten a 6 persones en lloc de 10 a les trobades a l'exterior


Menorca puja de nivell d’alerta sanitària i tindrà noves restriccions a partir de dimarts. Així ho han anunciat aquest dissabte la consellera de Salut, Patrícia Gómez, i la presidenta del Consell, Susana Mora, després de la reunió telemàtica que han mantingut amb Francina Armengol. El Govern justifica l’enduriment de les restriccions per l’empitjorament de la situació sanitària.

Menorca pujarà del nivell 2 al 3 dels quatre nivells decretats pel Govern de mesures de protecció per la covid-19. L’Administració considera que el risc de contagi ha passat de mitjà a alt a l’illa després de l’increment de casos en les darreres setmanes.

Les noves restriccions limiten a 6 persones en lloc de 10 a les trobades a l’exterior, i o la reducció de la capacitat dels bars i restaurants en funció del nivell de risc que hi tinguin associat. Les cerimònies de culte queden limitades a 20 persones a l’interior amb una cabuda màxima del 30% i a l’exterior s’acoten a 40 persones.

Les mesures estaran en vigor fins al 28 de desembre, amb l’excepció dels dies assenyalats de Nadal. A Menorca en les darreres hores s’han notificat 6 nous contagis que eleven a 138 els casos actius de covid 19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

14 persones detingudes en el cas de les 12 menors tutelades per l’IMAS

Segons els investigadors, entre les víctimes localitzades fins ara, hi hauria 9 usuàries de centres d'acollida. La policia ja ha...

Només un de cada cinc vehicles que es matriculen enguany a Menorca són cotxes

La pandèmia ha accentuat un canvi en els hàbits de mobilitat amb un augment de sistemes de transport més sostenibles

Els pagesos de Menorca i Mallorca compren un 40% més de farratges que l’any passat

Els ramaders han invertit 284 mil euros en l'adquisició d'alfals, civada, margall o enclova; el que suposa el 50 per...