mallorca

El Govern lliurarà 115 HPO a Mallorca el 2021

S'estan construint a Palma, Inca i Calvià. Aquest 2021 en construiran 75 més a municipis com Manacor, Son Servera i Santanyí


El Govern preveu que enguany quedin enllestits 115 habitatges de protecció oficial. Unes finques que ara mateix s’estan construint a Palma, Inca i Calvià. A més, aquest 2021 en continuaran les obres d’altres 75 a municipis com Manacor, Son Servera i Santanyí.

L’any 2020 conclou amb 200 nous habitatges en construcció en diferents municipis de l’illa. D’aquests, el Govern preveu lliurar-ne més de la meitat, uns 115, enguany a Palma, Inca i Calvià. A més d’aquests, la conselleria d’Habitatge explica que enguany es preveu que es comencin a construir 125 habitatges més a Marratxí, Sant Llorenç i Santa Margalida, entre d’altres.

Un dels municipis on enguany es lliuraran gairebé 50 habitatges és Calvià. Concretament a Magaluf. Des de l’any 2006 no s’havia fet cap inversió en aquest sentit. N’hi ha 99 més que estan en fase de licitació a Santa Ponça.

Dels 48 habitatges que es construeixen a Magaluf, la meitat, 24, els edifica directament el consistori. Unes obres a les quals destina 14 milions d’euros. La tinenta de batle de Cohesió social i responsable d’habitatge, Nati Francès, assegura que és una necessitat que al municipi hi hagi més oferta d’habitatge. Explica que els preus del lloguer no estan ajustats a la realitat del municipi.

Dins l’oferta d’habitatge, Francès assegura que s’han de potenciar tres modalitats. El lloguer, el lloguer amb opció a compra i la compra. La tinenta de batle desmenteix la idea que aquests habitatges són principalment per a persones en risc d’exclusió social.

Les obres per a les construccions de Magaluf varen començar fa 3 mesos i tenen un termini d’execució de 15 mesos. Pel que fa als habitatges a Santa Ponça, estan en procés de licitació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Kellys i l’Agenda 2030, a l’avantsala de la Nit de l’Art

L'acte inaugural s'ha celebrat aquest dijous horabaixa al CCA Andratx amb la presència de galeristes, artistes i amants de l'art

El PIAT de Mallorca ja preveu la prohibició de lloguer turístic a plurifamiliars a Palma

Després de la sentència del TSJIB, que en tomba la prohibició que va fer Cort, el batle recorda que tanmateix...

Demanda col·lectiva de 1.000 famílies contra Educació per l’ús obligatori de la mascareta

Un d'aquests casos és la família de Gené, que va ser expulsat. El CEIP Bendinat no accepta el certificat d'un metge privat...

Fer Niño: “Serà estrany jugar contra el Vila-Real però només pens en guanyar”

El davanter s'enfrontarà al seu exequip aquest diumenge