mallorca

El Govern no ha donat cap llicència per obrir centres comercials des que s’aprovà el PECMA

Hi ha damunt la taula 7 expedients pendent d'informes o de correcció de deficiències

El+Govern+no+ha+donat+cap+llic%C3%A8ncia+per+obrir+centres+comercials+des+que+s%26apos%3Baprov%C3%A0+el+PECMA

7 promotors de grans superfícies comercials pretenen obrir nous supermercats a Mallorca ajustant-se a les condicions que estableix el Pla d’Equipaments Comercials, el PECMA.

La Direcció General de Comerç és qui en dona les autoritzacions un pic el propi municipi on es vol implantar i el Consell insular, en donen el vistiplau. De fet, si no se’ls ha confirmat encara és perquè tots els expedients estan pendents d’informes d’altres administracions.

Per municipis, a Palma i Marratxí, on es poden obrir nous supermercats amb una superfície màxima de 40.000 metres quadrats, el Govern ha tramitat 11 expedients, dels quals 8 han acabat desistits i arxivats per falta de documentació i en continuen endavant 3.

A Inca i Manacor, on la implantació es pot efectuar si la infraestructura no supera els 13.000 metres quadrats, hi havia interès per engegar 3 projectes que estan pendents de correcció de deficiències o del que determinin l’Ajuntament i el Consell.

A Magaluf, com les principals zones turístiques amb una dimensió de 4.000 metres quadrats, s’hi troba un expedient pendent en tramitació. I a Campos, amb un màxim permès de 700 metres quadrats, l’únic interessat que va demanar llicència ha desistit de les seves intencions i s’ha arxivat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Dues mil persones són ateses en els seus domicilis per Covid a Balears

La tendència, de moment, continua a la baixa i els nous casos estan per davall del centenar (96). Salut ha...

Els accidents de trànsit cauen un 70 per cent a la Via de Cintura de Palma amb el límit dels 80km/h

El trànsit a la Via de Cintura ha baixat un 15% per cent respecte a l'any 2019 i un 30%...

Les Kellys i l’Agenda 2030, a l’avantsala de la Nit de l’Art

L'acte inaugural s'ha celebrat aquest dijous horabaixa al CCA Andratx amb la presència de galeristes, artistes i amants de l'art