X

El Govern no vol més vols en els seus aeroports, sinó que Aena millori el servei

Després de la inversió de 2.400 milions d'euros a l'aeroport de Barajas, que hi farà augmentar els passatgers, anunciada per Pedro Sánchez, l'Executiu balear no formularà cap petició al govern espanyol en aquest sentit

26/01/2024

Imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

Redacció

El Govern de les Illes ha deixat clar que no vol que operin més vols en els tres aeroports balears, ni sortides ni arribades, sinó que Aena millori els actuals serveis que hi presta. En roda de premsa, el portaveu de l’Executiu, Antoni Costa, ha estat preguntat per l’anunci del president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, d’una inversió pública de 2.400 milions d’euros en l’aeroport de Barajas, la qual cosa li permetrà aconseguir una capacitat de 90 milions de passatgers l’any 2031, un 28% més que l’actual.

Costa ha respost que el Govern no formularà a l’Executiu central cap petició en aquest sentit, excepte per a la millora de la qualitat del servei. El Govern no pretén per als seus aeroports més ‘slots’, els intervals de temps dels quals disposen les aeronaus per enlairar o aterrar. En el cas de l’Aeroport de Palma, ha comentat, les obres que s’hi duen a terme en aquests moments són per renovar aquesta infraestructura.

26/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris