X

El Govern planteja construir habitatge al Parc Bit de Palma

Hi preveu la construcció d'habitatge destinat a captar treballadors i investigadors del mateix parc

12/02/2024

Redacció

El Govern vol reactivar la instal·lació d’empreses al Parc Bit, que no ha arribat a recuperar els nivells d’activitat i d’ocupació que tenia just abans de la pandèmia. Per fer-ho, ha començat a treballar en un Pla d’Impuls que hi preveu la construcció d’habitatge destinat a captar treballadors i investigadors del mateix parc.

L’ús residencial ja estava previst en el pla inicial de l’arquitecte Richard Rogers, el 1998, però mai no s’ha arribat a dur a terme. La captació de talent que requereixen les empreses tecnològiques és una de les prioritats del Govern, i, precisament, el vicepresident Antoni Costa ha visitat dues empreses emergents que acaben de ser incloses entre les 100 millors de l’any a Espanya. Una és Iberiantax.

L’altra empresa emergent és Hotellinking, creada el 2018. Ha passat de 2 a 40 treballadors, continua creixent i ja preveu la seva expansió internacional l’any que ve.

Els empresaris han demanat al Govern que millori els serveis com la restauració o els banys, i valoren positivament que ja estiguin en marxa les obres per fer arribar el metro fins al parc.

12/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris