economia

El Govern posa en marxa uns bons de fins a 100€ per persona per fomentar el turisme intern dels balears

Formen part del Pla Integral de Reactivació Turística dotat amb 11 milions d'euros

El+Govern+posa+en+marxa+uns+bons+de+fins+a+100%E2%82%AC+per+persona+per+fomentar+el+turisme+intern+dels+balears

El Govern ha presentat un pla de reactivació de la temporada turística dotat amb 11 milions d’euros. Està encaminat a oferir les Illes com a destinació segura amb l’aval de la situació sanitària. Té el suport de les patronals FEHM i Habtur i dels sindicats CCOO i UGT.

Té quatre eixos: el primer és millorar la connectivitat aèria mitjançant campanyes de co-marketing amb les companyies aèries, que s’han de comprometre a mantenir les rutes fins el 15 de novembre. Està dotat amb 5 milions d’euros.

El pla també posa en marxa els “Bons Interilles” per fomentar el turisme intern dels balears, amb un màxim de 100 euros per persona i el requisit de passar almanco dues nits a establiment turístic d’una altra illa. Entraran en vigor el 15 de juny i duraran fins el 15 de novembre, però no es podran utilitzar durant el juliol i l’agost. Té una dotació de 2 milions d’euros.

El pla també destina 2 milions d’euros al patrocini de grans esdeveniments que tenguin atractiu turístic i altres 2 milions a millorar la comunicació sobre la situació sanitària i les restriccions vigents als principals mercats emissors.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Eivissa podrà obrir les terrasses sense interrupcions

El Consell critica que no es puguin obrir els interiors de bars i restaurants quan Menorca sí que pot

Manacor Encantat, una proposta de fantasia per dinamitzar el comerç local

Un dels plats forts serà la fira de l'estoc al carrer, que es durà a terme els dies 29 i...