societat

El Govern preveu ingressar més de 8 milions d’euros en sancions per incompliments de la normativa COVID

En total, fins ara s'han aixecat unes 35.000 actes

El+Govern+preveu+ingressar+m%C3%A9s+de+8+milions+d%26apos%3Beuros+en+sancions+per+incompliments+de+la+normativa+COVID

El Govern preveu ingressar més de 8 milions d’euros per sancions relacionades amb no complir la normativa anti-covid. Fins ara, s’han aixecat unes 35.000 actes. Les sancions més elevades han estat de 200.000 euros per organitzar festes multitudinàries a dins locals.

Fins ara, ja s’han cobrat més de 360.000 euros en sancions per incompliment de la normativa covid. La consellera de Presidència, Mercedes Garrido, ha explicat diversos exemples de sancions que s’han imposat fins ara: per organitzar una festa a una casa rural a sa Pobla, 70.000 euros. 150.000 euros a una cerveseria de s’Arenal on els cambrers no duien mascareta, les taules estaven massa juntes i se superava la capacitat.

A diversos locals de Palma on s’havia habilitat la pista de ball, els han sancionat amb fins a 80.000 euros. Igual que a establiments on s’exercia la prostitució. Les sancions més elevades, que han arribat als 200.000 euros, són per l’organització de festes multitudinàries en locals. També s’ha conegut les dades de les inspeccions realitzades durant tres setmanes de juny. Gairebé el 80% acabaren en acta de sanció.

D’altra banda, el Govern ha anunciat que ja disposa d’una borsa amb 145 candidats seleccionats que podran ser agents covid. És la nova figura creada per col·laborar amb la policia local. Ara, els ajuntaments que ho vulguin ja els podran demanar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica