societat

El Govern projecta 23 habitatges protegits a Santanyí

El solar on s'ubicarà la promoció fou adquirit fa 15 anys per l'Ibavi i fins ara ha estat buit

El+Govern+projecta+23+habitatges+protegits+a+Santany%C3%AD

Trobar un habitatge per comprar a Santanyí a un preu assequible és avui en dia molt difícil. Al poble hi ha poques promocions de plurifamiliars i, en canvi, molts habitatges unifamiliars i xalets de luxe. Un fet que es fa palès en els anuncis de les nombroses immobiliàries que hi ha al municipi i que, precisament, estan especialitzades en clients estrangers i d’alt poder adquisitiu.

Amb l’objectiu d’alleugerir la problemàtica, l’Ibavi construirà en un solar de la ronda, al carrer de na Ravandella, una promoció de 23 habitatges de protecció oficial. Els terrenys foren adquirits fa 15 anys i ara el Govern ha anunciat que n’activarà el projecte.

Com a Santanyí, durant el 2020 l’Ibavi té previst construir 200 habitatges nous a la part forana de Mallorca. Inca, amb 54 habitatges, i Calvià, amb 48, són els dos municipis on se n’edificaran més. A Son Servera està prevista una promoció de 42 pisos i a Vilafranca en construiran 22 més. A Manacor també s’edificarà una promoció de l’Ibavi. S’ubicarà en aquest solar i constarà d’11 habitatges.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Aprovada l’actualització de l’Estratègia del Càncer

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, s'ha mostrat contrària a la celebració de les manifestacions del 8M

Salut espera començar la setmana vinent amb la vacunació de majors de 95 anys

La consellera, Patrícia Gómez, ha traslladat al Ministeri de Sanitat la seva preocupació davant l'anunci d'AstraZeneca que retallarà a la...

“Si hi ha una quarta onada, serà de la variant britànica”

Antonio Oliver, cap de microbiologia de Son Espases, afirma que la soca britànica s'ha estabilitzat en un 40% del nombre...

Alumnes d’Alaior participen d’un projecte per detectar la presència de microplàstics a la mar

Es calcula que 750 milions de microplàstics suren a la mar entre Menorca i Mallorca