X

El Govern proposarà que Formentera passi al Nivell 2 d’alerta sanitària

En les darreres 24 hores s'han produït 40 nous contagis per mor d'un brot, la majoria assimptomàtics

19/12/2020

El Govern proposarà que Formentera passi al Nivell 2 d’alerta sanitària

Imatge d'arxiu

Formentera passarà dimarts al Nivell 2 d’alerta sanitària per Covid-19. Fins ara, era l’única illa de les Balears que es trobava en el nivell 1 pels pocs contagis. Una situació que ha empitjorat en els darrers dies. En aquests moments hi ha 40 casos actius procedents d’un brot familiar, la majoria casos greus i asimptomàtics. Així ho ha informat avui la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern, Pilar Costa.

El motiu d’aquesta sol·licitud, ha dit Costa, és que la incidència acumulada a Formentera a 14 dies ha augmentat a 330 casos per cada 100.000 habitants, una pujada “molt ràpida” perquè fa una setmana només hi havia 74 casos per cada 100.000 ciutadans.

Així, les reunions passaran a ser de 10 persones en exteriors i 6 en interiors. Als bars i restaurants no hi haurà servei a barra i es limitaran a 10 les persones per taula a les terrasses, quan fins ara podien ser 15. El 24 de desembre el toc de queda serà a partir de la una i mitja del vespre i les reunions durant la vigília de Nadal i Nadal podran ser de 6 persones a espais tancats.

Així ho han anunciat fa poc més de mitja hora la portaveu del Govern de les Illes Balears, Pilar Costa, i la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer.

19/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT