X

El Govern reobri les 47 zones recreatives de l’IBANAT

La normativa estableix que les taules no podran ser ocupades per més de sis persones i s'hauran de fer net sempre després del seu ús

28/11/2020

El Govern reobri les 47 zones recreatives de l’IBANAT

Les àrees recreatives gestionades per l’Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat) s’han reobert aquest dissabte, després de sortir publicat en el Butlletí Oficial de les Illes (BOIB) el nou Pla de mesures excepcionals de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

En aquest pla s’estableix que la situació sanitària prevista per als nivells de zero a tres permet que les àrees recreatives estiguin obertes i es permeti l’ús de les infraestructures. En el cas que un territori passi a nivell quatre, les instal·lacions quedarien tancades.

Per fer ús d’aquestes zones s’haurà de tenir en compte una sèrie de normes com el fet que les taules no podran ser ocupades per més de sis persones i que els grups no podran estar formats per un nombre major de persones de les permeses per al nivell d’alerta sanitària en què es trobi la unitat territorial.

A més, ha apuntat que no estarà permès l’ús d’aquells elements que no permetin respectar la distància de seguretat entre persones no convivents. Les persones que utilitzin les taules seran les encarregades de netejar-les després del seu ús.

Sí que estarà permès l’ús del foc, sempre que no s’indiqui el contrari. No obstant això, s’haurà de fer en aquelles torradores que estiguin habilitades.

Igualment, les taules habilitades per menjar no es podran reservar i s’haurà de tenir en compte que, aquelles destinades a persones amb mobilitat reduïda, només es podran ocupar si no hi ha gent que les necessiti.

28/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris