societat

El Govern tanca les àrees recreatives de taules i torradores per evitar massificacions

L'executiu diu que la intenció és dissuadir les persones de concentrar-se en llocs públics molt populars durant aquests mesos, com les comunes


Per tal de continuar frenant l’augment de contagis, avui ha entrat en vigor una nova restricció a Balears. A les portes d’un cap de setmana amb bon temps, el Govern ha decidit tancar les 47 àrees recreatives repartides per totes les Illes que gestiona l’Ibanat. Fins a nova ordre, per evitar-hi massificacions, no es podran utilitzar aquestes infraestructures ni tampoc fer-hi foc.

 A Mallorca n’hi ha 39, moltes a la Serra de Tramuntana. Per exemple, la Comuna de Bunyola, el Gorg Blau i Menut. Però n’hi ha per totes les comarques de l’illa: el puig de Santa Magdalena a Inca, Sant Salvador a Felanitx o s’Amarador a Santanyí. I també una àrea recreativa de Cabrera.

A Menorca, hi ha 4 àrees recreatives afectades. Una al Castell, també als Canutells de Maó, al Pinaret a Ciutadella i a s’Arangí, al Mercadal.

I per acabar, repassam els punts afectats de les Pitiüses. A Eivissa n’hi ha 3. Can Comi a Sant Joan, sa Talaia a Sant Antoni i s’Argentera, a Santa Eulària. I a Formentera, una més: Can Marroig.

El Govern diu que la intenció no és prohibir l’accés al medi natural,sinó dissuadir les persones de concentrar-se en llocs públics molt populars durant aquests mesos, com les comunes.Una de molt concorreguda, per exemple, és la de Lloret, que té zona de taules i torradores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats

El PIAT de Mallorca ja preveu la prohibició de lloguer turístic a plurifamiliars a Palma

Després de la sentència del TSJIB, que en tomba la prohibició que va fer Cort, el batle recorda que tanmateix...