X

El Govern tanca Punta Balena i dos carrers a la Platja de Palma per acabar amb el turisme d’excessos

Negueruela adverteix al turisme de gatera que no és benvingut

15/07/2020

El Govern tanca Punta Balena i dos carrers a la Platja de Palma per acabar amb el turisme d’excessos

El govern vol tallar de soca-rel el turisme de gatera en temps de pandèmia i no posar en perill la recuperació econòmica. Assegura que no permetrà que es tornin a repetir les imatges d’excessos i aglomeracions de turistes del passat cap de setmana a Mallorca, sense fer cas a les normatives sanitàries. Per això ha publicat una mesura excepcional, el tancament des d’avui i fins al 15 de setembre de tots els locals de comerç, oci i restauració de 3 carrers on es concentren la major part de les incidències: Punta balena a Magaluf, baluard del turisme britànic amb més ganes de festa, la coneguda per als alemanys com la bierstrasse, carrer de la cervesa, o per nosaltres carrer de Miquel Pellisa i el carrer de Bartomeu Salvà o “carrer del jamon” , els dos a Platja de Palma.

Des de demà s’incrementarà la vigilància policial als indrets més sensibles i s’hi afegiran els 100 inspectors del Govern i 50 inspectors de treball.

La resolució publicada al boib també inclou que en les zones delimitades per la llei de turisme d’excessos, els locals no podran utilitzar taules altes amb tamborets o cadires de barra perquè això impedeix el distanciament social. I a totes les Illes, queda prohibit l’ús de tassons, gerres o copes grans que permetin beure-hi col·lectivament. També les canyetes de més de 30 centímetres. És a dir, els coneguts poals d’alcohol que durant anys han fet servir els turistes.

15/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT