El govern vol incrementar la presencialitat a les aules

Un mes després de començar el curs, asseguren que els protocols han funcionat i l'escola no és un espai de transmissió


Salut i Educació asseguren que els contagis als centres escolars van a la baixa des de l’inici de curs,  ara fa un mes.

En aquest temps, expliquen, la gran majoria dels 545 alumnes positius s’han contagiat en l’àmbit familiar o social i no als centres i no s’ha hagut de tancar cap escola.

El conseller d’Educació, Martí March diu que l’escola és, per tant, “un espai de diagnòstic i no de contagi”. March ha volgut recalcar l’esforç que s’ha fet per contractar 560 professors nous, per poder garantir, afirma, les condicions sanitàries amb grups de ràtios reduïdes. Enguany, hi ha 8000 grups, dels quals, 2147 són nous.

El conseller March,  a més, s’ha compromès a millorar l’atenció als alumnes amb necessitats especials, fins i tot, “amb més docents”. També ha dit que 7.000 docents s’han format ja en competències digitals i que vist que els protocols funcionen bé, volen incrementar la presencialitat a les aules, limitada ara en alguns nivells per l’escenari B.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El dissenyador japonès Kenzo Takada mor als 81 anys a París a causa del coronavirus

El reconegut creador va fundar el 1970 la marca de roba interncional Kenzo, destinada a perfums, roba i productes de...

Menorca se suma al Literanit

El Claustre del Museu de Menorca va acollir ahir dissabte una trobada literària amb escriptors de poesia, prosa i narrativa

L’estafa de l’asfalt arriba a Mallorca

Aquesta modalitat delictiva consisteix en oferir un camió d'asfalt  que ha sobrat d'una obra propera a un preu molt econòmic, per després demanar-ne més doblers