X

‘El Gran Cassanyes i Marie’: màgia, teatralitat i empoderament

23/02/2021

‘El Gran Cassanyes i Marie’: màgia, teatralitat i empoderament

Tornen ‘El Gran Cassanyes i Marie’ . Mag i ajudant, reinventen els espectacles de màgia amb un caire fresc i jove. De fet, és la tercera revisió que fan del seu espectacle. I aquesta vegada, el capgiren per omplir-lo de teatralitat. Serà diumenge que ve, a ses Salines. “És una cosa metateatral: és un espectacle de magia i els personatges fan un espectacle de magia” explica Joan Cassanyes. “El mag és elegant i formal, però té una ajudant que no ho és tant”, afegeix.

Marie és una ajudant poc convencional. Trenca els cànons utilitaris i gairebé humiliants de les assistents tradicionals. En comptes de ser un complement, és un component fonamental de l’espectacle. “La figura de la dona en un espectacle de màgia ha estat sempre a darrere, però na ‘Marie’ trenca aquests esquemes, té ganes d’estar al davant, de dur les corretges de l’espectacle, i no té por a mostrar-se com és, ni té por a l’error” puntualitza Mariona Hauf.

D’empoderament i transgressió. De dramatúrgia i il·lusionisme. D’això beu el nou espectacle de ‘El Gran Cassanyes i Marie’. Aquest diumenge, a ses Salines, teniu una cita amb la màgia.

23/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris