El Granada dessagna el Reial Mallorca

Derrota per 2 a 6 que encén totes les alarmes a Son Moix

07/05/2022

15

Apocalipsi futbolística a Son Moix. El Reial Mallorca perd una oportunitat d’or per apropar-se a la permanència amb una de les pitjors imatges de la temporada. La primera maçada ha arribat per doble part; Kubo té a les seves botes l’1 a 0, però una jornada més, el japonès no encerta. Un sospir més tard, un altre pic a pilota aturada, Luis Suárez aprofita un mal refús de la defensa per fer el 0 a 1.

El Mallorca, superior a la primera meitat, trobava una vegada més en la figura de Salva Sevilla l’esperança per a la remuntada. Golàs de l’andalús per situar-se amb 5 gols com a pitxitxi de l’equip. Abans del descans, Muriqi i Pablo Maffeo estan a punt de posar el Mallorca per davant, però l’infortuni i un parell de centímetres, ho han impedit.

A la represa, s’enceta la catàstrofe. Escudero al min. 46, i Puertas al min. 55, esmicolen la feble defensa, juntament amb els ànims del mallorquinisme, amb 2 gols en dues arribades. Tres minuts més tard, al 58, Antonio Raíllo compensa les seves errades anteriors amb un gol que, per moments, ha retornat l’esperança a Son Moix. Però a 20 minuts per al final, i ja amb la sensació d’haver perdut el domini del partit, arriba la pitjor part. Jorge Molina al min. 69, i Uzuni al min. 78, engrandeixen la ferida amb el quart i cinqué gol. I per si no bastava el patiment, novament Molina al 90 clava la daga a l’espinada d’un ja mort Mallorca.

2 a 6 que deixa molt tocat la imatge de l’equip a falta de tres jornades per finalitzar la temporada.