X

El grup Barceló preveu una bona temporada turística aquest 2024

També valora positivament la campanya de viatges de l'IMSERSO

10/01/2024

Redacció

El Grup Barceló preveu una molt bona temporada turística aquest 2024, segons ha dit el seu president Simón Pedro Barceló, que també valora positivament la campanya de viatges de l’IMSERSO. Així ho ha dit durant la visita de la presidenta Marga Prohens a la nova seu d’Avoris.

Amb optimisme i confiança, així afronta el Grup Barceló l’any 2024. El president de la companyia, Simón Pedro Barceló, té clar que les bones xifres de 2023 es repetiran enguany. És el que ha expressat davant la presidenta del Govern, Marga Prohens, durant la visita a la seu de la divisió de viatges, Avoris. Aquesta administra els tres lots del programa de l’IMSERSO, tot després de la impugnació i el retard en l’adjudicació del concurs. Tot i aquests entrebancs inicials, asseguren, donen un bon servei.

És des d’aquest espai on es gestionen els viatges de l’IMSERSO, però també marques com Halcón ViajesBTravelViajes Ecuador, entre d’altres. El nou edifici d’Avoris a Son Castelló té més de 22.000 metres quadrats i 800 treballadors, i compta amb una tecnologia puntera. Precisament, l’aposta per la innovació i la sostenibilitat del sector turístic a les illes, ens converteix, diu Marga Prohens, en referents. Durant les pròximes setmanes, ha assegurat que trauran noves ajudes en aquest sentit. La primera fira turística de l’any començarà el dia 24 d’aquest mes.

10/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris