X

El grup de ‘Els Aquàtics’ de 5è A del col·legi s’Olivera guanya el primer premi de ‘SuperReto DigiCraft’

La Fundació Vodafone Espanya els ha premiat com els millors en la categoria de 9 a 12 anys

21/06/2022

El grup de ‘Els Aquàtics’ de 5è A del col·legi s’Olivera guanya el primer premi de ‘SuperReto DigiCraft’

Ivonne Arañó

Els alumnes del grup ‘Els Aquàtics’ de cinquè A del col·legi s’Olivera, de Santa Eulària, han guanyat el concurs nacional ‘SuperReto Digicraft’ convocat per la Fundació Vodafone Espanya. Ho han fet amb el seu projecte anomenat ‘Crearboleitor’.’Els Aquàtics’ han guanyat el primer premi destacant per sobre dels 600 centres de tot l’Estat que s’hi han presentat.

L’objectiu d’aquest concurs és despertar l’interès dels alumnes en el món digital. Enguany el tema principal ha estat ‘Acció pel Planeta’, tots els participants han presentat solucions a problemes mediambientals com l’extinció de les espècies, la contaminació o els incendis forestals, com és el cas del ‘Crearboleitor’, un robot que planta arbres utilitzant intel·ligència artificial per reconèixer la matèria orgànica.

21/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });