societat

El Grup Social ONCE va donar feina a 388 persones a les Illes el 2019

L'entitat calcula pèrdues de 800 milions d'euros en la venda de loteria per mor de la COVID-19

El+Grup+Social+ONCE+va+donar+feina+a+388+persones+a+les+Illes+el+2019

El Grup Social ONCE calcula que han perdut uns 800 milions d’euros per mor de l’aturada de la venda de loteria durant els mesos de confinament. Suposa al voltant d’un 40% manco de doblers que ingressarà l’entitat social a Espanya. Ho ha anunciat avui el delegat territorial de l’ONCE a Balears durant la presentació de la memòria anual del 2019. Aquí a les Illes, el grup social va donar feina a 388 persones.

Durant tot el 2019, el Grup Social ONCE va donar feina a 11.340 persones a Espanya, de les quals 388 a les Balears. També a les Illes es van fer 25 contractes indefinits a venedors de loteries. Això es desprèn de l’informe anual de valor compartit. A les Illes s’ha donat cobertura a 157 estudiants que han superat amb èxit el curs, un d’ells va aprovar la selectivitat. També s’han entregat 3 cans pigall sense cost a persones cegues i s’ha donat suport a 47 persones que han perdut la vista.

Precisament, la venda de loteria de l’ONCE va créixer un 4,4 per cent al conjunt de l’Estat espanyol i un 2 per cent a les Balears durant el 2019. Aquests bons resultats han permès a l’entitat afrontar els efectes de la pandèmia. Uns resultats que es veuran minvats enguany per l’aturada de la venda de loteria. Tenien una previsió d’ingressos de 2.000.000.260 milions d’euros, que finalment quedaran en uns 1.000.500.000 milions.

Durant la pandèmia es van atendre arreu del país 273 mil telefonades amb persones cegues o amb discapacitat per donar cobertura i atenció al col·lectiu. S’ha facilitat ajuda als majors de 60 anys per a fer compres essencials i també als més petits amb les classes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Vaca Street Art torna a Alaior, sis anys després

Els artistes Tanus, Pau Sintes o Zaca han decorat el municipi amb les seves obres

Alliberen dues tortugues marines que van arribar ferides a la costa de Ciutadella fa dos mesos

Amb aquestes, ja són 9 les tortugues marines que han arribat aquest estiu a l'illa

Una furgoneta es cala foc a la carretera general de Menorca per causes que es desconeixen

Els bombers han actuat a la zona per apagar les flames, que no han causat danys al conductor, tot i...

Un centenar de persones es manifesten a Maó contra la visita dels reis a l’illa

La protesta ha estat organitzada per les forces d'esquerra i republicanes de Menorca, amb l'excepció del PSOE, sota el lema...