X

El PSOE acusa el Consell d’Eivissa de mantenir “un pacte de no agressió” amb la residència Colisée

Denuncien que l'expedient es resoldrà amb dues sancions de 12.000 euros quan a l'inici es parlava d'una multa de 600.000 i, fins i tot, el tancament del centre

26/04/2024

El PSOE acusa el Consell d’Eivissa de mantenir “un pacte de no agressió” amb la residència Colisée

Després d’un any i quatre mesos d’inspeccions i instrucció, el grup socialista ha denunciat durant el Ple del Consell d’Eivissa que l’expedient de la residència Colisée es tancarà amb dues sancions mínimes de 12.000 euros, quan s’havia parlat d’una multa de 600.000 o, fins i tot, del tancament del centre. El conseller socialista a l’oposició, Víctor Torres, ha acusat la titular de Benestar Social de mantenir “un pacte de no agressió” amb la residència, en lloc de defensar els usuaris del centre i els seus familiars.

L’equip de govern defensa que es varen demanar sancions més altes, però que la instrucció, en mans de tècnics de la institució, ha determinat un càstig menor. La consellera de Benestar Social, Carolina Escandell, ha remarcat que s’han fet múltiples inspeccions i que ha mantingut contacte directe amb els familiars de les persones residents al centre.

 

26/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris