mallorca

El jaciment dels Closos de Can Gaià es trasllada per primera vegada als centres educatiusEscolta aquí la notícia

El jaciment dels Closos de Can Gaià, a Felanitx, es trasllada per primera vegada a les escoles. Per mor de la situació sanitària, els alumnes enguany no han pogut visitar-lo. Per això s’ha posat en marxa un projecte pilot, en què arqueòlegs del jaciment imparteixen tallers perquè els alumnes coneguin el patrimoni del municipi.

La iniciativa està subvencionada per l’Ajuntament de Felanitx amb l’objectiu d’acostar la història, perquè enguany els alumnes no han pogut visitar el jaciment. Javier Ribas, arqueòleg dels Closos de Can Gaià, en declaracions a IB3 Ràdio, explica que en els tallers han participat més de 300 alumnes i s’imparteixen en tots els centres de Felanitx.

Aquest dimecres les activitats s’han realitzat a l’Institut de Felanitx i hi han participat els alumnes de primer d’ESO. El professor d’història, Pau Marimon, celebra aquesta iniciativa, ja que amb la COVID els alumnes han deixat de poder gaudir d’excursions. Un dels tallers més demandats és el de fona, en el qual diversos alumnes han participat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

10 mil alumnes esperen per examinar-se de cotxe a Mallorca

L'Associació Balear d'Autoescoles reclama a la Direcció General de Trànsit que autoritzi els examinadors a fer hores extra per reduir la llista d'espera

Nou finques públiques de Mallorca tindran tallafocs per prevenir els incendis

L'actuació permet també recuperar la biodiversitat del sotabosc i garantir l'hàbitat dels animals de l'entorn

Menys consum, però més reclamacions durant el 2020

Les reclamacions en les compres en línia han augmentat, segons Consum

Tensió per diversos desnonaments al barri del Camp Redó de Palma

S'han viscut moments de tensió quan els agents han desallotjat alguns veïnats