X

El jaciment dels Closos de Can Gaià es trasllada per primera vegada als centres educatius

24/02/2021

El jaciment dels Closos de Can Gaià es trasllada per primera vegada als centres educatius


 IB3´àudios Escolta aquí la notícia

El jaciment dels Closos de Can Gaià, a Felanitx, es trasllada per primera vegada a les escoles. Per mor de la situació sanitària, els alumnes enguany no han pogut visitar-lo. Per això s’ha posat en marxa un projecte pilot, en què arqueòlegs del jaciment imparteixen tallers perquè els alumnes coneguin el patrimoni del municipi.

La iniciativa està subvencionada per l’Ajuntament de Felanitx amb l’objectiu d’acostar la història, perquè enguany els alumnes no han pogut visitar el jaciment. Javier Ribas, arqueòleg dels Closos de Can Gaià, en declaracions a IB3 Ràdio, explica que en els tallers han participat més de 300 alumnes i s’imparteixen en tots els centres de Felanitx.

Aquest dimecres les activitats s’han realitzat a l’Institut de Felanitx i hi han participat els alumnes de primer d’ESO. El professor d’història, Pau Marimon, celebra aquesta iniciativa, ja que amb la COVID els alumnes han deixat de poder gaudir d’excursions. Un dels tallers més demandats és el de fona, en el qual diversos alumnes han participat.

24/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris