X

El jubilat de Porreres imputat per homicidi queda en llibertat amb càrrecs

L'home va disparar mortalment un dels dos lladres que entraren a robar a ca seva

16/04/2018

El jubilat de Porreres imputat per homicidi queda en llibertat amb càrrecs

Noticies Actualitat

El jubilat de Porreres ha sortit en llibertat amb càrrecs del jutjat de Manacor, després de declarar durant una hora davant la jutgessa. Li han imputat inicialment un delicte d’homicidi, encara que això podria canviar amb el transcurs de la instrucció. La jutgessa no ha decretat mesures cautelars per a ell.

L’home va disparar mortalment un dels dos lladres que entraren a robar a ca seva. Aquest dilluns s’ha justificat amb la mateixa versió que va explicar a la reconstrucció del robatori: els lladres ja duien 12.000 euros a sobre i, segons el jubilat, no en tengueren suficient. Li anaren a reclamar més doblers. En aquell moment, ell va témer per la seva vida i la de la seva dona i va disparar amb l’escopeta.

Aquesta versió contradiu la de l’home que entrà a robar al xalet, segons explica el seu advocat, Antoni VicensVicens ha anunciat que també representarà la família de l’home que va morir al robatori, que es personarà com a acusació particular contra el jubilat. Per la seva part, el jubilat i la seva dona també han declarat com a perjudicats pel robatori. Ell, a més, ha visitat el metge forense, ja que va patir ferides a la cara després que un dels lladres li pegués cops de puny.

L’home que entrà a robar, i també altres dues persones relacionades amb el robatori, són a presó preventiva.

Presó sense fiança per als detenguts pel robatori de Porreres

 Mor l’atracador que ha assaltat una casa de fora vila a Porreres

 

16/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris