X

El jurat dels XIV Premis de Periodisme Alberta Giménez n’elegeix els guanyadors

L'anunci dels reportatges guardonats es farà el 13 de desembre en el marc del FestCESAG

24/11/2023

El jurat dels XIV Premis de Periodisme Alberta Giménez n’elegeix els guanyadors

Imatge dels periodistes que conformen el jurat.

El jurat dels XIV Premis de Periodisme Alberta Giménez ja n’ha elegit els guanyadors en una reunió celebrada aquest dimarts. Uns premis organitzats pel CESAG, amb el patrocini de CaixaBank. Els reportatges premiats es coneixeran el 13 de desembre, en el marc del FestCESAG, I Festival Internacional Universitari de Documental Social (12 i 13 de desembre).

El premi internacional de periodisme jove convocat pel CESAG ha reunit enguany 225 candidatures, procedents de 52 països diferents. La categoria de pòdcast ha estat declarada deserta i s’ha decidit concedir dos premis més, un tercer i un quart premi, en la categoria d’audiovisual. Els països amb més candidatures són Espanya (22), l’Iran (21), Turquia (17), els Estats Units i l’Índia (13 cadascun) i el Brasil i el Regne Unit, amb 10 candidatures cada país.

Entre els membres del jurat, destaquen professionals rellevants del periodisme, com Marisa Goñi, directora de Diario de Mallorca, Albert Orfila, director d’Última Hora, José María Castro, director de mallorcadiario.com, Cristina Ros, directora d’Ara Balears, Edu Colom, delegat d’El Mundo Balears, Mateu Ramonell, director de RTVE a Balears i Xavi Garcia, director d’Informatius d’IB3.

 

24/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT