X

Incògnita sobre on es farà el Lazareto Festival davant la possible limitació de cabuda a l’illa del Llatzeret

El Consell de Menorca pretén restringir l'illa a un màxim de 1.800 espectadors al dia

22/03/2023

Incògnita sobre on es farà el Lazareto Festival davant la possible limitació de cabuda a l’illa del Llatzeret

Clara Elorduy

Aquest dimecres han donat a conèixer el cartell de la segona edició del Lazareto Festival, que durà a l’illa artistes nacionals i internacionals com Anastasia, Gipsy Kings, Village People, Boney M, The Christians, Erth, Wind and Fire o Sara Baras, Antonio Orozco, Chambao i Taburete. Seran en total 13 concerts que, a més de pop, explorarà altres estils musicals, com la lírica, amb Ainhoa Arteta i l’òpera Rigoletto. Els concerts se celebraran cada dia, entre el 27 de juliol i el 8 d’agost.

L’organització espera arribar a un acord de darrer moment amb l’Ajuntament de Maó i la direcció del Llatzaret, en una reunió a tres bandes convocada aquesta setmana. Es comprometen a minimitzar les molèsties per renou, avançant l’horari d’inici dels concerts i canviant l’orientació de l’escenari principal.

Però la major dificultat serà adaptar-se als nous límits de cabuda que el Consell de Menorca pretén restringir a 1.800 espectadors per esdeveniment. L’any passat, el Lazareto Festival va obtenir autorització per a dur a l’illa fins a 2.500 persones, una xifra que consideren necessària per no tenir pèrdues econòmiques. La promotora ja treballa amb una ubicació alternativa.

 

El Lazareto Festival no es farà a l’illa del Llatzeret de Maó per menys de 2.000 persones al dia

22/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris