X

‘El llarg dinar de Nadal’, un dels plats forts de la temporada al Teatre des Born

Programats 30 espectacles en 6 mesos que no deixaran cap públic fora

20/09/2022

‘El llarg dinar de Nadal’, un dels plats forts de la temporada al Teatre des Born

El Teatre des Born va obrir dilluns les portes als ciutadellencs per presentar la programació de tardor i hivern: una trentena d’espectacles per al públic adult, per al públic infantil, per als amants de les arts escèniques en qualsevol format. També molta dansa, amb espectacles com el ‘Loop’, d’Aracaladanza, o ‘Migrare’, de la companyia Maduixa, que segons el director del teatre havia estat una assignatura pendent.

‘El llarg dinar de Nadal’, de Ruta 40, serà un dels plats forts pel que fa a proposta teatral. En l’àmbit de la cultura local, destaquen els concerts de Marco Mezquida i dels emergents Verlaat, que, per cert, van aconseguir una de les dues residències artístiques de la temporada. L’altra ha recaigut en la companyia Cercle Teatre, que estrenaran ‘Conte de Nadal’ el dia de Reis.

El teatre municipal continuarà, aquesta temporada, amb els programes per eliminar les barreres econòmiques a la cultura, com són el projecte ’13-23′, que permet accedir gratuïtament els adolescents a les funcions d’arts escèniques, o la col·laboració amb els serveis socials de Ciutadella, amb la cessió de 15 entrades per a famílies que passen dificultats.

20/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris