X

El major mercat de reserves turístiques del món es gestiona des del Parc Bit

TravelgateX: "El mercat xinès s'està començant a interessar per les Illes Balears"

22/06/2018

El major mercat de reserves turístiques del món es gestiona des del Parc Bit

Redacció

La seu del mercat virtual de connexions turístiques més gran del món està ubicada al Parc Bit de Palma. TravelgateX, connecta més de 600 clients i proveïdors d’una vintena de països acoblant el turisme i la tecnologia des de Mallorca. Un tàndem que, apunten els seus responsables, posa l’illa al mapa com a generadora d’innovació. És, diu el seu fundador, Pedro Brücher, “el Silicon Valley del turisme”.

La comunicació entre clients i proveïdors es fa mitjançant llenguatges de programació específics. Tot un entramat informàtic que ha de ser capaç de donar una resposta immediata: en qüestió de mil·lisegons.

És la tecnologia de Facebook aplicada al turisme. Al darrere, més de 80 enginyers informàtics que, encara que sigui amb el seu llenguatge tècnic, observen, dia a dia, el comportament del sector. I enguany, apunten, així com les Illes perdran turistes en favor d’altres destinacions de la Mediterrània, també comencen a despuntar en nous països emissors. El xinès és un mercat a tenir en compte en aquest sentit, segons el Director Comercial de TravelgateX, José Díaz. “Els xinesos estan interessats en les Illes com una escapada dins els seus viatges a les capitals europees”.

TravelgateX registra una reserva cada vuit segons, amb rècords de fins a 20.000, al dia. Això són 9 milions d’euros movent-se diàriament dins la indústria dels viatges. Més de 3,2 bilions, a l’any.

22/06/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris