X

El mal temps deixa Menorca incomunicada per mar

Dos vols, procedents de Palma, no han pogut aterrar i els ports de Maó i Ciutadella romanen tancats

28/11/2022

El mal temps deixa Menorca incomunicada per mar

El mal temps ha deixat Menorca incomunicada per mar. La intensitat del vent, superior als 25 nusos per hora, ha fet tancar el port de Ciutadella a les 2 del migdia, i, per tant, s’han suspès tots els enllaços marítims amb Alcúdia. L’estat de la mar també ha obligat a tancar el port de Maó a les 6 de l’horabaixa. Autoritat Portuària ha informat que el tancament no afecta el trànsit marítim, ja que no hi havia prevista l’entrada de cap vaixell. Pel que fa a l’Aeroport de Menorca, el temporal ha afectat 2 vols, procedents de Palma, que havien d’arribar a l’illa, però que a causa del fort vent no han pogut aterrar i han hagut de fer mitja volta.

L’illa continua, així, en avís taronja per fenòmens costaners adversos, amb ones que poden arribar als 8 metres d’altura, i avís groc fins demà dematí per vent, pluges i tempesta elèctrica.

De moment, s’han registrat algunes incidències per caiguda d’arbres; un dels quals a la carretera de Maó a Fornells. El fort vent de tramuntana, que ha arribat a superar els 80 quilòmetres per hora, també ha obligat a assegurar un pal elèctric a Ciutadella i ha arrabassat diverses plaques solars a Addaia.

28/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris