economia

El mal temps frustra les esperances dels restauradors de reactivar les caixes aquest pont

La incertesa per les connexions amb ciutats europees a partir de novembre és total, ara mateix

El+mal+temps+frustra+les+esperances+dels+restauradors+de+reactivar+les+caixes+aquest+pont

Normalment, avui acabaríem el cap de setmana perquè és diumenge, però demà és dia festiu. Sobe els papers, hauria de ser el darrer dia de pont i, per tant, d’uns dies on els negocis haurien fet bona caixa. Però enguany no ha estat així: a les restriccions per viatjar tant des de l’estranger com de la Península, s’hi ha sumat el mal temps generalitzat. Per als empresaris, ha plogut damunt banyat.

L’aigua regalima a Platja de Muro, i els pocs negocis que són oberts a l’octubre aquesta temporada, tremolen. I si és una gelateria a vorera la mar, com aquesta del passeig Marítim de Can Picafort, encara més. Les esperances de tenir turisme local durant aquest pont han quedat en un no-res. El mal temps ha espantat gran part dels clients esperats.

Tant a Can Picafort com a Platja de Muro, just queden un grapat d’hotels oberts. N’hi ha que veuen en la desgràcia dels temps actuals una oportunitat per canviar el model i deixar de viure tant pendent dels turoperadors. Això mateix ja s’ha aplicat en alguns negocis de Menorca. Aquest hotel ha passat de ser un tot inclòs, a un hotel apartament amb cuines a les habitacions incloses. Han salvat la temporada prou bé.

Però tant a Menorca, com a Mallorca i Eivissa, tenen en comú el problema de la connectivitat. A Eivissa és ben complicat trobar vols: Madrid, Barcelona i València mantindran connexions però manco freqüències. I amb Palma, també.

La incertesa per les connexions amb ciutats europees a partir de novembre és total, ara mateix. Mentrestant, els que ja hi són, miren de gaudir de les Illes i posar al mal temps, bona cara.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Campanet crea un “banc de terres”

Al poble hi ha més de 200 parcel.les en sòl rústic abandonades

Es disparen les cancel·lacions d’alemanys, mentre els britànics estan pendents d’una quarantena probable

El Govern del Regne Unit ha decidir si augmenta el nivell de risc a color taronja plus, cosa que obliga...

Les Illes Balears rebran 233 milions d’euros per a projectes turístics

Són inversions dels plans de sostenibilitat finançats amb fons europeus

Les aerolínies aposten per allargar la temporada turística de Menorca

Ofereixen un 52% més de places per l'octubre que fa dos anys, segons dades de Mabrian