El Mallorca, a un punt de l’ascens

Victòra d'or davant l'Alcorcón (2-0)

16/05/2021

El Reial Mallorca ha aconseguit una victòria d’or avui vespre al Visit Mallorca Estadi davant l’Alcorcón (2-0) que el deixa a només amb 8 punt s d’avantatge davant l’Almeria; és a dir, a un punt de l’ascens a Primera Divisió, amb tres jornades per disputar. Un Visit Mallorca Estadi que avui, 14 mesos després, ha tornat a comptar amb la presència d’espectadors.

Abdón Prats de penal just abans del descans, i Salva Sevilla culminant una obra d’art al minut 54 han transformat en el marcador la manifesta superioritat que el conjunt de Luis García Plaza ha mostrat durant tot el partit.

Amb un empat en un dels tres partits que queden per jugar, o amb un partit que no aconsegeuixi guanyar l’Almeria seria suficient per aconseguir un ascens que ara queda a tocar de mà. De fet, l’ascens es podria certificar ja el dimarts, si el conjunt andalús no guanya contra el Cargena. El Mallorca tornarà a jugar dimecres al camp del Tenerife. Veurem si ja amb l’ascens aconseguit…